17 Ağustos 2013

Langelot Sabotajcıların Peşinde



Langelot Sabotajcıların Peşinde - Langelot et les Saboteurs
Teğmen X
Çeviren: Zerhan Yüksel
Baskan Yayınları
1973
227 sayfa

Daha önce de bahsettiğim ve bir çırpıda çerez gibi bittiği için severek okuduğum Langelot serisinden bir kitap daha, Langelot Sabotajcıların Peşinde. Teğmen X'in bu kitabında, Langelot, İngiliz gizli servisine destek olmak üzere Londra'ya gidiyor ve bazı tarihi eserler ile kültür varlıklarına düzenlenen suikastlerin ardındaki gizemi çözmeye çalışıyor. Güzel bir İngiliz casusu ve çok yetenekli, 18 yaşındaki casusumuz Langelot güçlerini birleştirip, olayı çözüme kavuşturuyorlar. Daha önce okuduğum Langelot kitaplarına göre daha zayıf kalsa da, keyifli kitap.

* 2013 yaz okuma etkinliği için, bir serinin ilk kitabı dışındaki bir kitap. 10 Puan!

2 yorum:

  1. Merhaba,
    Bendeki kitabın sırtı yuırtık. Aca bu kitap C Baskan Yayınları İdeal Kitaplık Serisini Kaçıncı Kitabı. Sırtında kaç yazıyıor acaba. Şimdiden teşekkürler. Alattin Yalçın-0532 227 12 04

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Alattin Bey merhaba, maalesef bendeki İdeal Kitaplık kitaplarıyla farklı şehirlerdeyiz bir süredir, o yüzden sırt numarasına bakıp cevap vermem mümkün değil.

      Yorumunuzu cevapsız bırakmak istemediğim için yayımladım ama kişisel telefon numaranızı yazmışsınız, acaba onaylamasam daha mı iyiydi diye tereddüt ediyorum. Yanılmıyorsam kendi yorumunuzu silebiliyorsunuz burada, telefon numaranızın görünmesini istemezseniz yorumu silebilirsiniz kendiniz.

      Sil