6 Kasım 2012


Bu kitapları cumartesi günü aldım! Bulduğum sahaf tadilatta olduğu için, rafları fazla kurcalayamadım fakat adresi aklımda, içerisi düzenlendiği zaman birkaç saat harcayıp bütün kitapları keşfetmeyi planlıyorum.

Dört tane Baskan Kurgu Bilim serisi var, Metis Bilimkurgu'dan iki kitap, iki Asimov kitabı; diğer üç kitabın biri İdeal Kitaplık serisinden (Langelot kitapları da bu seriden çıkmıştı) son iki kitabın ne olduğu hakkında ise hiçbir fikrim yok, okunup görülecekler.

Bu haftasonu Ales'i atlatınca kitap okumaya hızla geri dönüp, bolca yazı yazmayı umuyorum.

İyi okumalar!

4 yorum:

  1. Bak ya! Yine bulmuşsunuz en nadide kitapları. Indiana Jones ile bir akrabalığınız mı var nedir? :) Keyifli okumalar şimdiden. Sınavda da başarılar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mesele Indiana Jones'ta değil fakat, minicik bile olsa bir sahaf görürsem uğramadan geçmiyorum. Çok güzel kitaplar bulunuyor böylece =)
      Teşekkürler!

      Sil
  2. Ne diyeyim, harikasın. Hazine bunların her biri.

    Benim işlerim o kadar yoğundu ki Ekim ayında seninle bir sahaf gezmesi, keşfi yapamadık birlikte. Bu haftasonu senin Ales'in var, takip eden haftasonunda görüşelim mi? Sahaf turu yaparız, bilim kurgu sohbetine dalarız. Sen bir plan programına bak, haberleşelim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anlaştık! Pazar uygun olmayabilir ama cumartesi 1'de işten çıkıyorum ben, haberleşelim =)

      Sil