29 Kasım 2012

Ankara Kitap Fuarı

1 Aralık'ta Ankara Kitap Fuarı başlayacak. ATO Congresium'da olacakmış fuar. Daha önce gitmediğim için alanın ne kadar uygun, ne kadar büyük... olduğu ile ilgili hiçbir fikrim yok. Üstelik, nedenini bilmiyorum, fuar hakkında beklentim çok düşük. Yine de, şu sayfada gördüğüm kadarıyla, fuara sahaflar da katılacakmış ve sadece bunun için bile, açılış gününde ben oradayım!

Fuar hazırlığı olarak, yarın günümün bir kısmını ayırıp uzuuun bir excel tablosu hazırlamayı planlıyorum. Vikitap'ta biriken "okumak istediğim kitaplar" listemi, kütüphanemde olanları çıkarıp tekrar listelemem lazım, yayınevleri ile birlikte tabii; sonra baskısı varsa liste fiyatını ekleyeceğim, baskısı yoksa sahaflarda bakılacak olarak işaretleyeceğim. Bu listenin çıktısını alıp gideceğim fuara ki, kendimi çok kaybetmeyeyim. Bu arada, evet, kendimi kaybetmemek üzere hazırlayacağım listede şu an 112 kitap varmış. Bakalım bu fuarın faturası ne olacak!

Bir yandan da, Isaac Asimov'un Galaksi Şeytanları'nı ve Robert A. Heinlein'ın Uzay Elbisemle Yolculuğa Hazırım'ını bitirdim. İki kitaba da bayıldım! Bir ara yazarım...

6 yorum:

  1. Fiyat karşılaştırması yapacaksanız İdefix'in sanal fuar fiyatlarına gz atın derim, iyi alışverişler, keyifli okumalar. 100'e bir kaldı :) Bol izleyicili keyifli günler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sanal fuarda gözüme kestirdiğim birkaç set var, onlara da bakıyorum.
      100 kişi!!! teşekkürler! =)

      Sil
  2. Uzay Elbisemle Yolculuğa Hazırım bende de var. Ben de listemi yaptım. Umarım yarın görüşebiliriz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok güzel kitap yahu, bayıldım ben. Bugün görüşmek üzere ;)

      Sil
    2. Uzay Elbisemle Yolculuğa Hazırım'ı sevemedim ki ben. İçim, ruhum daraldı okurken. Yaşım geçmiş herhalde :)

      Sil
    3. yaa? ben çok eğlenerek okudum, birazcık Douglas Adams tarzını anımsatmadı değil. =)

      Sil